Zingen: Pop, Soul, Country 
o.l.v. C.T Heida

CT’s carrière begon dààr waar andere muzikanten van dromen, toeren door de States. Als beginnende muzikante werd ze door de Amerikaanse band IPSO FACTO gevraagd om bij hen te komen spelen. CT verhuisde naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest. Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar prachtige meerstemmige liedjes, die naast soul en gospel, ook invloeden bevatten van blues, jazz, country, pop en rock.

In december 2016 verscheen haar debuutalbum Little Woman

De video clip is te zien op YouTube

CT is een enthousiaste bezige bij op muziek gebied. Ze is niet alleen uitvoerend muzikant, maar heeft ook een eigen zangpraktijk, is zangdocent in het Cultuurhuis de Klinker in Winschoten en geeft les in oa. songwriting op KTM Noorderpoort in Groningen. Ze geeft muziek- en zangworkshops op maat aan bedrijven en particulieren, Haar muziekworkshops hebben als doel creatief, plezierig en ontspannen bezig te zijn met een groep mensen, en daardoor een uitstekend middel om in te zetten voor teambuilding.

In 2013 hield CT een TEDx talk : ” the many facets of harmony”, waarin ze haar overtuiging, dat iedereen kan zingen, uiteenzet.

Deze video clip is te zien op YouTube

Voor CT is muziek ritme, passie en kleur en dat is nou precies waar deze soul-country zangworkshop voor Creavak over gaat. De lijn tussen soul en country is dun.

Soul, ritme, groove, energie, emotie en het samengevoel, dit zijn enkele steekwoorden voor deze super swingende zangworkshop.

CT neemt je mee naar de roots, waarbij de soulfulle harmonieën.

klik
 
selectie-terug